Styret underboring er nu det bedste arbejde

Nu har jeg arbejdet som vejarbejder det meste af mit liv, og jeg ved ikke hvor mange gange jeg har været med til at hakke en vej op for, at der kunne lægges rør eller kabler, for at vi bagefter fylder op igen så. Jeg har altid syntes, at der måtte på et tidspunkt komme noget, der var nemmere og med styret underboring er mine bønner endeligt blevet hørt. Det er virkelig en af de bedste opfindelser de har gjort indenfor vejarbejde i mange år, da styret underboring fjerner behovet for at man smadrer et fortov eller vej og skaber længere tidsrum, og det er der garanteret mange der synes om. Det gør også mit arbejde meget nemmere, og vi kan nå meget mere efter at styret underboring er kommet frem. Jeg var meget hurtig til at melde mig til kurset i styret underboring, da jeg godt kunne se, at fremtiden lå her, og man skal altid være med på den teknologiske mode, hvis man ikke vil falde håbløst bagud.

Jeg elsker denne form for arbejde

Når man i højere grad har teknik til at arbejde for sig i stedet for, at man selv skal stå og bruge sine kræfter. Det kan nok også ende med at styret underboring kan ende med at mange vejarbejdere får et bedre liv på grund af, at de kan spare deres krop for det hårde arbejde, og at de dermed kan lade maskinen gøre arbejdet i højere grad, også man bare behøver at guide den. I det store og det hele er det en vigtigt fremgang og enhver fremgang som styret underboring giver i min branche giver hele samfundet et løft og gør alting så meget nemmere. Jeg har i hvert fald sparet mig selv for mange års slid på min krop.