Mødebooking er det nye sort

I Danmark er vi heldige, at vi modtager SU, som står for statens uddannelsesstøtte.
På den måde er vi ret privilegerede i Danmark, da vores studietiden kan blive en del nemmere rent økonomisk. Man kan koncentrere sig om studiet og lige klare sig. Men på den anden side kan det være svært at klare sig økonomisk, da man kun lige klare sig med SU.

Derfor kan det være en god ide at finde et studiejob.

Blandt de mere populære i branchen er forskellige former for telemarketing med f.eks. mødebooking og telefonsalg samt piccolojobs for diverse større firmaer. Piccolojobs kan være et fint job, hvis man ikke har så mange timer på sit studie, men de ligger oftest i dagtimerne, og der er derfor en stor risiko for, at det ligger oveni ens mødepligtige timer på studiet. Her er det nemmere at skaffe sig et job i telemarketingbranchen med mødebooking eller som telefonsælger. Disse to jobs har ofte brug for, at der sidder folk i telefonen både i dagtimerne og efter kl 16, hvor den almindelige arbejder er hjemme fra job.

Fordele og ulemper ved telemarketingbranchen

En af de største fordele ved at arbejde som telefonsælger eller med mødebooking er, at der altid er brug for folk i denne branche. Udbuddet bliver kun større og større med den stigende konkurrence.
En anden fordel i denne forbindelse er også, at man som regel har rimelig meget kontrol over, hvor og hvornår ens vagter skal ligge, netop fordi virksomheden har rigeligt med medarbejdere.

Populære studiejob

Af ulemper er en af de største her lønnen, som også kan forklares med udbud og efterspørgsel. At få et studiejob er i sig selv svært, så man må tage, hvad man kan få, da alt er bedre end intet. Også selvom lønnen ikke altid er den bedste. Danske studerende er heldige at modtage penge fra staten for at studere. Det gør studielivet en del nemmere rent økonomisk. Men alligevel er det en god ide at finde et studiejob.
mødebooker
Her hører piccolinejobs, hvis man har fri i dagtimer, og job med mødebooking og telefonsalg blandt de mest populære. Der mangler nemlig næsten altid folk i denne branche, så man kan være rimelig sikker på at få et job. Og man bestemmer som regel også selv, hvornår man arbejder.

Det kan dog også være en ulempe med disse typer af studiejobs, da lønnen som regel ikke er den bedste.