Imponer dine gæster og giv huset en ordentlig rengøring

Hver gang der kommer gæster er det den samme svale gang på gang. Hele huset skal være rent og se præsentabelt ud, fordi man skal virke som om man har styr på det hele. Og det virker. Især hvis gæsterne aldrig har været i boligen før.
Førstehåndsindtrykket er så utroligt vigtigt, og der er ikke noget værre signal at sende end at man er en rodet person med en beskidt ejendom.
Privat Rengøring København

Rengøring er surt, men det betaler sig

Vi kan alle blive enige om at det ikke er lige fedt at stå med bagdelen i vejret for at nå den sidste samling af støv bag sofaen. Og det er heller ikke fedt at skulle rydde samtlige af husets overflader for at kunne støve af, men det er heller ikke for sjov at man gør det.
Det kan godt virke falskt at hele huset er så rent, men det er langt bedre end hvis det hele er en stor rodebunke. Det sætter dine gæster ikke pris på, om det så er kæresten, flammen, de nye naboer eller svigerforældrene.
Det handler om at bide i det sure æble og få arbejdet gjort, for det betaler sig.

Gør rengøring til en leg

Det som plejer at virke for de fleste, er at skrue max op for musikken og have en fest for sig selv mens man gør rent. Så glemmer man nemt at det er surt arbejde.
Det gør heller ikke noget hvis du danser lidt mens du støvsuger eller hvis du beslutter dig for at moonwalke mens du støver af, for det hjælper på humøret og tiden går hurtigere. Før du ved af det er du er glad for privat rengøring og så var tjansen ikke så slem alligevel.