Danske design møbler er stadig in

Design møbler er stadig foretrukket hos rigtig mange danskere – Og især den danske popularitet vokser stadig på markedet.

Folket vil have danske design møbler

Ja, den vokser så hurtigt at de fleste eksperter ikke ser nogen ende i den nærmeste fremtid. Og hvorfor skulle den også de? De danske arkitektskoler i København og Århus er så langt fremme i uddannelsen af eksperter at alene 67% bliver sat i arbejde.

De danske virksomheder oplever ligeledes en kæmpe vækst – Så stor at i 2011 havde flere virksomheder fordoblet omsætningen pga. den, især, amerikanske efterspørgsel. Samlet havde importen af danske design møbler steget med 27% i 2012.
Det er dog ikke kun design møbler som bliver efterspurgt – Alt fra køkkenredskaber til, ja, alt bliver også importeret.

Asien foretrækker også danske design møbler

Amerikanerne er dog ikke de eneste som gerne vil anskaffe sig dansk design – Som i øvrigt er gammeldags og stilfuld.

Asiasiske markedet hvor især Japan og Kina spiller en stor rolle har også meldt sig på banen og importere stadig for flere millioner danske kroner om året for at de kan få vores design møbler.

Det er dog ikke alene møbelarkitekterne der skal have alt belønningen. De danske sælgere bliver også bedre og det kan ses da mange firmaer begynder at lede efter sælgere der udelukket gør sig på det amerikanske marked.
Som vi har nævnt ovenover har dansk design et gammeldags og stilfuldt design der er simpelt men klassisk.